Module 3 – De lieve lijst

Wat viel je op bij het invullen van oefening één en twee? Als je niks opviel, dan is dat helemaal OK. Mocht je aan één specifieke kant meer ‘pijntjes’ hebben dan aan de andere kant, als je wilt dan mag je dit met mij delen in een privé bericht. Mogelijk vallen hier conclusies uit te trekken die je verder kunnen helpen. De plek in je lichaam kan namelijk een indicator zijn voor een disbalans in het gekoppelde energie centrum of meerdere centra. Bijvoorbeeld je nek en schouders zijn gekoppeld aan je hart en je keel en de energiestromingen in beide gebieden. Een aantal oefeningen die je kunnen helpen bij de algehele energie flow in je lichaam vind je verderop in deze cursus!

Dan gaan we nu door naar de volgende luisteroefening. Zoek je prettige plekje weer op en klik op play zodra je er klaar voor bent. Volg de aanwijzingen in mijn stem op en geniet

Ga na het luisteren van bovenstaande fragment naar je werkboek en vul je ‘Lieve lijst’ in bij oefening drie. Als je meer tijd nodig hebt om de mensen voor je te zien of om ‘in te voelen’, pak die dan voor jezelf. Of begin ‘gewoon’ met schrijven. Dan gaat het vaak ook stromen.

Hou je vooral niet in!